Het Huis

Welkom op de site van Bed en Breakfast De Middelstee in Middelstum.

De Middelstee is gevestigd in een authentiek arbeidershuis uit 1800 waarin ooit twee grote gezinnen woonden. Nu is het huis van binnen ingedeeld naar de eisen van deze tijd en is een van de ruime kamers ingericht voor de B&B. Uw kamer meet ruim 25 m2 en heeft een door u zelf reguleerbare cv. Er staat een goed tweepersoonsbed (dat ook als twee eenpersoonsbedden kan worden opgesteld), er is een zitje en een eetgedeelte. Op de gang vindt u een eigen badkamer en een (gedeeld) toilet. U heeft uitzicht op het recent gerenoveerde park van de voormalige Asingaborg en hoort het beroemde carillon van de eeuwenoude Hippolytuskerk om de hoek.

Bij het huis hoort een heel grote tuin die nog op de oude wierde(terp) ligt. In de tuin worden kruiden gekweekt, er is een rozengedeelte en er zijn vooral veel bloemen; waardoor de vlinders en andere insecten de tuin ook een bezoek waardig keuren.

In, maar zeker buiten het dorp, heerst de rust en stilte van het prachtige Hoogeland ; geliefd bij schilders vanwege het licht, de vergezichten en de wolkenluchten.

20161005_163835